Mobilna verzijaUVJETI KORIŠTENJA

Pristup web stranicama i podacima na poslužitelju zeos.mup.hr, u daljnjem tekstu ZEOS poslužitelj, podložan je niže navedenim uvjetima i odredbama. Pristupom ZEOS poslužitelju, korisnik prihvaća niže navedene uvjete korištenja te se smatra da je upoznat sa svim rizicima koji nastaju korištenjem ZEOS poslužitelja.

Hrvatski sudovi su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe web stranica i podataka na ZEOS poslužitelju.

Svi objavljeni podaci isključivo su informativnog karaktera, mogu se koristiti na vlastitu odgovornost i to samo za potrebe sustava civilne zaštite. Zabranjeno je svako mijenjanje, umnožavanje, kopiranje radi stvaranja baze podataka, komercijalno i javno korištenje i distribuiranje prema trećim osobama na bilo kojoj vrsti medija, podataka sadržanih na ZEOS poslužitelju. Također je zabranjeno preuzimanje slika, logotipova te programskih i dizajnerskih rješenja dostupnih na ZEOS poslužitelju, bez suglasnosti Ministatrstva unutarnjih poslova.

Ministarstvo unutarnjih poslova zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave. Ministarstvo unutarnjih poslova ima pravo, u bilo kojem trenutku i to nenajvaljeno, ograničiti ili ukinuti pravo pristupa podacima i web stranicama sadržanima na ZEOS poslužitelju, ukoliko korisnik koristi bilo koji od objavljenih podataka na nedozvoljen ili neprimjeren način. U gore navedenim slučajevima, Ministarstvo unutarnjih poslova neće biti odgovorno za posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ministarstvo unutarnjih poslova ne jamči da će ZEOS poslužitelj biti uvijek dostupan i raspoloživ.

Ministarstvo unutarnjih poslova nije odgovorno za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove koji bi proizašli ukidanjem prava korištenja ZEOS poslužitelja, privremenom neraspoloživošću ZEOS poslužitelja ili kao rezultat upotrebe podataka objavljenih na ZEOS poslužitelju.


Za informacije o kreiranju korisničkog računa obratite se Ministarstvu unutarnjih poslova, Ravnateljstvu civilne zaštite. (01/3650-039 ili mvranaricic@mup.hr)